Noi oamenii suntem înzestrați cu o parte specifică a creierului, numită glanda pineală, precum și cu al treilea ochi. Această mică glandă are forma unui con și cântărește puțin peste 0,1 grame, este situat adânc în creier, între cele două emisfere și deasupra celui de-al treilea ventricul al coloanei vertebrale.
Această glandă mică este responsabilă de producerea de melatonină și de serotonină care au rolul de a regla hormonii din corp și care afectează tiparele de somn / veghe.
Glanda pineală este, în esență, portalul dintre lumile fizice și lumile spirituale pentru oameni. Activată, mintea este umplută cu un sentiment de euforie iar integritatea are un sentiment de cunoaștere completă care se poate realiza prin yoga meditație și o serie de alte metode, oculte.
Dacă este activată această glandă, o persoană poate călători liber către alte dimensiuni, să efectueze proiecția astrală sau vizualizarea de la distanță. Atât prin practici avansate cât și prin metode străvechi, de poate controla chiar și gândurile și acțiunile altor oameni din lumea fizică.
Cum se poate controla glanda pineală pentru o sănătate spirituală și fizică sporită
În studiul glandei pineale, această idee a devenit o teorie obișnuită. Această glandă pare să fie configurată pentru a transmite semnale la fel ca retina ochiului care detectează imagini vizuale și le trimite la creier.
Oamenii de știință afirmă că interiorul glandei pineale este complet negru însă trebuie să punem la îndoială această afirmație: de ce ar crea corpul acest al treilea ochi cu celule care detectează lumină, dacă nu există lumină în interior care să o detecteze?
Atunci când visăm sau vedem în experiențe în afara corpului, imaginile create ar putea proveni din celule fotice de detectare a luminii din interiorul glandei pineale? Cu toate că acest lucru pare imposibil, guvernele din SUA și ale fostei Uniuni Sovietice, precum și diferite organizații ascunse cercetează aceste efecte de mult timp dar păstrează informațiile dobândite ascunde publicului.
Cantitatea de fluorură de sodiu pe care o ingerăm zi de zi este motivul pentru care nu suntem capabili să realizăm acest lucru uimitor în creierul nostru. Glanda pineală absoarbe cea mai mare parte a fluorurii de sodiu care intră în organismul nostru iar acest lucru înrăutățește funcția ei, lăsând-o incapabilă să echilibreze procesele hormonale din corp.
90% din apa potabilă din SUA conține fluor și diverse alte componente, nici măcar filtrele de apă cumpărate de la supermarket nu sunt în stare să purifice fluorul din apă. Osmoza inversă sau distilarea apei sunt modalitățile de a combate această problemă.
Dr. Rick Strasman, MD, consideră că DMT este puternic asociat cu glanda pineală:
„Am fost atras de dimeltiltriptamină (DMT) din cauza prezenței sale în corpul uman. Am crezut că sursa DMT a fost misterioasa glandă pineală, un mic organ situat în centrul creierului. Medicina modernă știe puțin despre rolul acestei glande, dar are o bogată istorie metafizică. Descartes, de exemplu, credea că glanda pineală era „sediul sufletului” și că atât tradițiile occidentale, cât și cele orientale, plasează cel mai spiritual centru al nostru în acea glandă.”
Dr. Strasman sugerează că o glandă pineală produce o moleculă euforică puternică, numită DMT, o moleculă care este inerentă naturii și care se găsește în unele ierburi și rădăcini ale copacilor și chiar în corpul uman.
Producția de DMT de către această glandă trebuie luată ca atare, considerând că se cunoaște că produce melatonină și serotonină, niște neurotransmițători care se aseamănă foarte mult din punct de vedere structural cu DMT și care au un rol în modelarea stării de spirit și a ciclurilor de somn.
Secretele glandei pineale
Este cea mai importantă glandă din corp, se află între ochi și este organul unei perspicațități extreme, al treilea ochi (ochiul lui Ra sau Heru). Secretă melatonină, care are un efect antiîmbătrânire și este un bun antioxidant. Este cel mai enigmatic dintre organele endocrine și a fost, de mult vreme, de interes pentru anatomie. Cu câteva milenii în urmă, se credea că această glandă este o supapă care controlează fluxul amintirilor în minte.
Rene Descartes, matematicianul și filosoful francez care a trăit în secolul XVII-lea, a ajuns la concluzia că glanda pineală este sediul sufletului. De asemenea, există și ideea că calcificarea acestei glande duce la boli psihiatrice, iar tehnicile moderne de cercetare confirmă că glanda pineală este aproape mereu calcificată într-un grad sau altul, în cazul persoanelor care au un comportament psihotic.
Mai mult, Platon spunea: „sufletul are un organ, purificat și luminat, un organ pe care este mai bine să-l păstreze decât să aibă zece mii de ochi trupești, căci adevărul devine vizibil numai prin el.”
Discussion about this post