Atunci când răcim, tusea este una dintre simptomele care se vindecă cel mai greu. Chiar dacă luam medicamente uzuale sau antibiotice, după ce a trecut răceala sau gripa, tusea persistă. Să nu mai vorbim despre cei care fumează, care tușesc mult mai des și mai puternic decât nefumătorii… Încearcă această rețetă naturală și foarte eficientă. Vei scăpa de tuse definitiv, ba chiar vei aduce și un plus de vitamine și beneficii organismului tău.
Tusea cronică și bronșita au fost întotdeauna o provocare chiar și pentru medicina convențională.
Acest remediu conține unele dintre cele mai vechi și mai puternice ingrediente care calmează gâtul, plămânii, tusea și bronșita în cel mai scut timp. Grație proprietăților puternice ale mierii și ale bananelor, care sunt incluse în rețetă, puteți utiliza acest remediu atât pentru copii, cât și pentru adulți, fără efecte secundare. Poate fi folosit chiar și pentru tratarea problemelor de sănătate de la nivelul stomacului.
Cum se prepară acest remediu simplu, dar foarte eficient?
Aveți nevoie de:
2 banane coapte
400 ml apă clocotită (dacă folosiți apă filtrată este și mai bine)
2 linguri de miere de albine
Cum se prepară?
În primul rând, se decojesc bananele și se pasează miezul cu o lingură sau furculiță. Puneți bananele pasate într-o oală și adăugați apă fiartă peste ele. Se amestecă, se acoperă vasul și se lasă la macerat 30 de minute.
Când amestecul s-a răcit, se adaugă mierea de albine și se amestecă din nou. Este foarte important să se adauge mierea când amestecul este rece, pentru a nu-și pierde din proprietățile benefice.
Cum se folosește?
Se consumă câte 100 ml din acest remediu de 4 ori pe zi (în total 400 ml pe zi).
Această rețetă este suficientă pentru o zi și vă puteți prepara în următoarea dimineață alta proaspătă pentru ziua în curs. După 5 zile vor apărea rezultatele. Natura are resurse foarte puternice pentru numeroase afecțiuni ale organismului. Cu cât vom apela mai mult la ele, cu atât vom sta mai departe de reacțiile adverse provocate de chimicalele din medicamente.
Pentru a fi de ajutor organismului nostru, trebuie să fim atenți la semnalele pe care acesta ni le trimite.
Sperăm să vă fie de folos. Multă sănătate vă dorim!
Discussion about this post