Încercați – nu veți regreta!

Frunzele de hrean vă pot ajuta să scăpați de sărurile acumulate în organism, care pot provoca depuneri – cauza discomfortului și durerilor.

Iată o rețetă verificată și eficientă…

Luați 2 frunze de hrean mari și proaspete. Înainte de culcare, înmuiați-le pe ambele părți în apă clocotită și le puneți imediat pe spate, inclusiv pe gât. Înfășurați-vă cu tifon sau pânză. Ați putea simți o ușoară senzație de arsură, dar nu de durere.

Dimineață, îndepărtați atent frunzele de hrean – dacă aveți multe săruri, frunzele se vor descompune. Observați pe care parte aveți mai multe depuneri. Repetați procedura de câte ori aveți nevoie – până când pe frunze nu va mai rămâne sare.

Un an întreg veți avea senzația de confort…

Amestecați 200 gr de hrean, dat prin răzătoare, cu 3l de apă fiartă și răcită. Fierbeți amestecul timp de 15 minute și lăsați-l peste noapte la infuzat. Dimineață, îl strecurați și îl dați la frigider. Beți câte 100 gr de soluție de 3 ori pe zi cu 30 de minute înainte de mese. Repetați cursul de 2 ori cu pauze de 1 lună.

Rădăcina de hrean conține ulei de muștar și enzimă. Dacă treceți rădăcina prin răzătoare, atunci aceste două componente utile formează uleiul alilic de muștar, considerat a fi un antibiotic natural foarte puternic. Acesta luptă cu bacteriile din cavitatea bucală, nazală și din gât.

În cazul traheitei, bronșitei și tusei de lungă durată, amestecați 1 lingură de hrean, dat prin răzătoare, cu 3 linguri de miere și lăsați compoziția să stea un timp. Mâncați câte 1 linguriță de 5 ori pe zi. Compoziția trebuie să se topească în gură.

Sănătate!